Elinda Marku

Prej vitit 1999 jetoj 9 orë larg vendlindjes. Në Michigan të SHBA. Kisha 9 vjet pa u kthyer në atdhe. Kthehem jo dhe aq shpesh në atdhe. Pervec arsyeve të tjera që e bëjnë të rrallë ardhjen time në atdhe, asht edhe rruga e largët. Nëntë orë qiell larg!

Gur (11)