ELISABETA ILNICA

Reportazhi në “Panorama” : Një ditë me ankesat e vlonjatëve për deputetin.

Ka qenë pjesëmarrës në disa festivale shqiptare dhe ndër vite ka realizuar dhjetëra këngë, por asnjëra prej tyre nuk është komentuar aq shumë sa lançimi i fundit i tij, “Zemërthyer”.

Gropa dhe kanale të mbushura me qepë, patate dhe mollë. Kjo është panorama që vjen së fundmi nga dhjetëra fshatra të Korçës, por edhe drama sociale që fshihet pas saj.

“S’ka mbetur rrugë tjetër për dëmshpërblimin, ku t’i gjejmë deputetët, do t’i godasim”