Ellen Francis

Gjatë pesë viteve, regjimi i Asadit ka shënjestruar pa pushim stafin mjekësor në territoret rebele. Kjo është historia e luftës së tyre të dëshpëruar për të mbijetuar – dhe për të shpëtuar jetë.