Elona Elezi

Johanna Deimel, zëvëndësdrejtoreshë e Organizatës së Evropës Juglindore shprehet në Deutsche Welle mbi rritjen e zërave kritikë dhe skeptikëve për marrjen e statusit kandidat në dhjetor.

Gjermanët nuk po kuptojnë se çfarë po ndodh. Ata po paguajnë për të nxjerrë nga bataku financiar vendet jugore të eurozonës. Mllefi i akumuluar mund të shfrehet me largimin gjermanëve si të parët nga eurozona.