Elton Metaj

Shqipëria dhe Kina nisin të zbatojnë një marrëveshje për shkëmbimin e monedhave kombëtare për të nxitur tregtinë dhe investimet. Dritëhijet e skemës, si do të funksionojë ajo dhe përfitimet