Emirjon Senja

Qeveritë shqiptare i kanë vënë në dispozicion hapësira të pamata kompanive të huaja për të shfrytëzuar burimet natyrore të vendit

Qeveria miratoi dje një vendim të posaçëm për prodhimin dhe përdorimin e ambalazheve në vendin tonë, pjesë e të cilit ishin specifikisht ato plastike

Me kërkesë të kompanive celulare, AKEP i është rikthyer vendimit për rregullimin e tarifave të terminimit...

Vetëm helikopteri VIP i paketes Berisha-Sarkozi (më i liri) kushton 5.6 milionë euro. Një borëpastruese kushton sa kolltuku lëkurë i brendshëm i sallonit të këtij helikopteri. Një borëpastruese-fadromë kushton sa trajnimi i dy ndihmësve të njërit pilot

INSTAT publikoi dje rezultatet paraprake të Censusit të zhvilluara gjatë tetorit duke nxjerrë një mori shifrash dhe faktesh kontradiktore.

460 mijë dollarë është kostoja që do të përballojë buxheti i shtetit për mobilimin e vilave qeveritare në Vlorë. Dhomat do të kenë orendi luksoze, siç janë tapetet persiane apo kolltuqet “chester”.

Të gjitha komunikimet sekrete në Republikën e Shqipërisë si dhe në ambasadat tona jashtë vendit nuk do të kryhen më nga Shërbimi Informativ, por nga Ministria e Mbrojtjes.

Kreditë në lekë do të jenë më të përballueshme me normat e reja