eni turkeshi imagery

Lule, qiell, freskia e pyllit, gjelberim, aura, uje, tym u bashkuan me film dhe kuadrate te shumefishta per te formuar serine   `P s y c h e d e l i c a` ...

Per me shume foto nga seria ime e fundit klikoni ketu.