enka

Duket se më në fund kemi edhe ne në shqip versionin e "fjalorit urban": Mirë se na urdhëruat në faqen e parë të fjalorit zhargon në shqip, ku secili mund të thotë të vetën. 

 per me shume rreth projektit : http://www.behance.net/gallery/Lysergic-...

Duket e cuditshme por eshte e vertete. Ne qytetin e Stambollit, zona Europiane ne Kurtullush, nje familje ka zbuluar e befasuar qe kane qene duke jetuar me gati 200k blete per 3 vjet ne shtepine e tyre!

Perhere me ka terhequr shiu dhe atmosfera qe ai krijon. Po ashtu me pelqen dhe aroma qe krijohet ne ajer kur bie shi. Sapo i shkrepa keto fotot dhe mendova t'i ndaj me gjithe pelqyesit e shiut. Foton e fundit e manipulova qellimshem.