Erjona Rusi

Prokurorët në Austri po hetojnë një transfertë të dyshimtë në Qipro, e cila dyshohet se ka shërbyer për të korruptuar një zyrtar shqiptar për kontratën e ndërtimit të rrugës Damës – Tepelenë.

Ish-anëtarët e bordit dhe stafi në agjencinë shtetërore të krijuar për mbështetjen e shoqërisë civile financoi OJF-të e veta apo ato të drejtuar nga familjarët e tyre, zbulon një hetim gazetaresk i Balkaninsight.