Ervin Qafmolla

Kosova e ka akuzuar Irfan Salihun, një imam konservator nga Prizreni, për “nxitje të urrejtjes etnike” pasi mbrojti pushtimin osman të Kosovës.

Një vështrim i cekët mbi evolucionin e komunikimit strategjik dhe përshkallëzimin e Inxhinierisë së Pëlqimit. Ku po shkon formësimi i opinionit publik dhe a mund të orientohet në dobi të progresit shoqëror.

Me deficitin buxhetor që rend drejt nivelit 100%, qeverisë shqiptare, të tashme apo asaj që do të vijë, i mbeten shumë pak opsione për të parandaluar një krizë të vërtetë financiare.

Ndërkohë që flamujt valëviten mbi mjerimin, duke e shndërruar shqiponjën në një kërmangrënës të qiejve, unë nuk gjej asnjë formulim më elokuent veç neverisë dhe turpit që na hanë çdo ditë.

Faqet