Fation Binjaku

Televizionet private dhe radiot do të jenë të detyruara që të transmetojnë gjatë fushatës zgjedhore materialet filmike apo audio të përgatitura nga partitë politike.

Partia Socialiste është forca politike e “kripur në borxhe” dhe e ka mbyllur vitin 2012 me një borxh prej 26 milionë lekësh të rinj.

Dy deputetët, konfrontime fizike në Komisionin e Veprimtarive Prodhuese. Shalsi: Mi e injorant. Gjana: Palaço, i pafytyrë.

Listës së kandidaturave të përfolura për garën presidenciale u janë shtuar dje zyrtarisht edhe dy emra, ish-presidenti i PAD-së, Neritan Ceka dhe kryetarja e Kuvendit, Jozefina Topalli.

Maqedonia kërkoi dje nga Ministria e Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjetikës shqiptare lejimin e daljes së mallrave maqedonase në Portin e Durrësit.