Fatmira Nikolli

Shkëputur nga "Ali Pasha, lideri i banditëve", me autor Tasos Papastavrou, ish-kryetar i Bashkisë së Janinës.

Një nga njerëzit më të persekutuar në regjimin komunist, Fatos Lubonja ka bërë me dije dje se vjedhja e skrapit në burgun e Spaçit është bërë nga Nikollë Prendi, vëllai i Ndrea Prendit, i akuzuar për ngjarjet e 21 janarit.

Ajo çka thuhet nën zë në Akademinë e Shkencave, është se Qosja nuk është ftuar për shkak se është treguar tejet kritik ndaj Kryeministrit shqiptar dhe politikës së tij të viteve të fundit, përmes esesh e artikujsh

Faqet