Flutura Açka

Një grusht qershia Berati për Orhan Pamukun dhe një shishe raki për kandidatin e Nobel-it, Jonathan Franzen, janë disa nga kujtimet që sjell botuesja Flutura Açka me shkrimtarët më të njohur të letërsisë së huaj