Gazeta Shqip

Vetmia më kërcënoi keq gjatë shkrimit të “100 vjet vetmi” dhe nuk ishte vetmi shkrimtari, por vetmi fame, që i ngjan vetmisë së pushtetit shumë.

Bashkia e Tiranës ndryshon planin, do të lejohet qarkullimi i makinave