Genc Kondi

Oferta më e lartë është 850 milion euro nga Voltro Silkroad Equite LTD. Fazlliçi, "miku i familjes", shfaqet në Tiranë.

Ndaj bankës “Credins” dhe kompanive të naftës nën pronësi të Rezart Taçit është vendosur këto ditë, me vendim të Gjykatës së shkallës së parë Tiranë, sekuestro konservative mbi pasuri të paluajtshme, llogari bankare apo edhe aksione.