Hana Marku

Nuk ka dinjitet kur targat e shtetit tënd duhet të mbulohen me targa të “përkohshme” në një shtet fqinj. Çfare do të thotë “e përkohshme”?

Është koha që tallavaja të ndalohet në shkallë kombëtare. Pse? Sepse është e bezdisshme dhe e tmerrshme dhe tingëllon si dhimbje.