Ilirian Agolli

Nen kthetrat e tre hidrocentraleve, nje tjeter tragjedi mjedisore dhe kulturore.

“Nuk mund të kishte kohë më të mirë për të hapur dyert e këtij fondacioni se sa 100 vjetori i pavarësisë së Shqipërisë” - thotë Drita Ivanaj.

Studiuesit besojnë se jeta e banorëve të Tiranës shkurtohet dy vjet vetëm prej ndotjes, dhe çdo vit shtohen mbi 1 mijë e 400 pacientë me kancer më shumë.