Ilva Tare

Ky nuk është nacionalizëm dhe as krenari dhe nder i të qenurit shqiptar. Është nihilizëm i pastër i disfatave të integrimit që në vend të nxjerrjes së toneve të larta nga rrylat e fytit duhet t’i bëntë të ulnin kokën dhe të kërkonin ndjesë përulësisht

Intervistë me regjisorin Italian Marco Bellocchio, fitues i Luanit te Artë ne Festivalin e Venecias dhe fitues i Festivalit Ndërkombëtar Veror të Filmit në Durrës me filmin “Vincere”.

Hardhuca u bë personazhi i rrjeteve sociale këtë javë. Pa dashur, u vura në pozicionin tënd. Filluan të më bënin pyetje edhe mua. Në inbox-in e Facebook-ut, të celularit, madje edhe në rrugë dikush tentoi të më kujtojë hardhucën

Me të vajtur në Bashki, z. Basha u bë për studio televizive një mall po aq i rrallë sa edhe serioziteti në Tiranë. U zhduk. Humbi. U tret. Edhe në rastet kur del në ekran është kronikë mbulim

Është si në politikë që fiton edhe kur s’je i votuar, kështu ndodh dhe me median tonë, suksesi nganjëherë vjen edhe kur s’të shikon njeri