iphonealbania

Sapo është prezantuar iPad 3, produkti më ri i Apple. Me retina display dhe një rezolucion prej 2048×1536, për një total prej 3,1 milion pixel, ose më saktë një sasi miliona herë më e madhe se një ekran HD.