Jorida Pasku

Dita ditës, ende pa u mbyllur Panairi Kombëtar i Artizanatit, artizanët mbledhin punimet e tyre dhe lënë sallën e Muzeut Historik Kombëtar. Edhe pse është caktuar data 28 qershor për mbylljen e panairit, pavijonet po boshatisen një e nga një

Faqet