Kim Mehmeti

Në Shqipëri u shit thuajse e tëra që mund të shitej. Në Kosovë ndodhi e njëjta. Pushtetarët shqiptarë në Maqedoni nuk i pyeti njeri si do të shitet e privatizohet prona shtetërore, andaj ata nxorën në shitje të vetmen pronë që kishin: dëgjueshmërinë

Dikush duhet t’i shpjegojë kësaj rinie se “Shqipëritë” tona janë të tilla siç janë, ngaqë Parajsën në to e ndërtojnë muratorët e Ferrit dhe ngaqë ndërtues të tillë u bëmë thuajse të gjithë ne.

Kur dëgjoj dashamirët të më këshillojnë të jem më i kujdesshëm kur “llaptoj” për pushtetarët në Prishtinë e në Tiranë, kur më tregojnë se me cilët nuk duhet të takohem në vende publike më bën të ndihem si dikur kur ëndërronim të jetonim pa frikën

Shkupi (13)