Klodiana Lala

Urdhrat e paligjshëm të shkarkimeve nga administratë shkaktojnë drama familjare dhe kosto të rënda për buxhetin e shtetit, por praktika e shumëkritikuar vazhdon të aplikohet nga institucionet qendrore dhe lokale.

Gjykata e Apelit “rrëzon” aktin e ekspertimit te FBI, provë pas së cilës kapet fort prokuroria për të vërtetuar dyshimet se Ndrea Prendi, ish-komandanti i Gardës së Republikës, ekzekutoi me pistoletën e tij, demonstruesin Faik Myrtaj