Laura Çela

Vizitë në një fermë që prodhon luleshtrydhe “bio” dhe i tregton ato në vend. Drejtuesi Astrit Mero tregon investimin e kryer dhe planet për 5-fishimin e sipërfaqes së mbjellë vitin e ardhshëm.