Leka Plani

Fshati kufitar Zogaj në afërsi të qytetit të Shkodrës në veri të Shqipërisë është i përmendur për qilimat tradicionalë dhe jetën që rrjedh disi ndryshe nga të tjerët.

Rreth 15 mijë romë të shpërndarë në të gjithë Shqipërinë jetojnë në kushte ekstreme dhe larg vëmëndjes së strukturave shtetërore. Papunësia është problemi më tipik i tyre.