Linda Kokalari

Sot është 30-vjetori i vdekjes së intelektuales së dënuar nga diktatura Musine Kokalari. Shqiptarja.com publikon rrëfimin e mbesës, Linda Kokalarit, për peripecitë gjatë kohës së burgut dhe internimit politik...