Luis Tanushi

Dy auditues: Rekorde të dyshuara të dubluara, njëri 43186 tjetri 65702, Zgjedhës mbi 100 vjeç, njëri 1057, tjetri 1189. Numri i QV-ve me numër zgjedhësish jashtë kufijve ligjor, njëri 688 tjetri 2676, 542681 zgjedhës pa adresë.

3.1 miliard lekë mbajtja e 127 deputetëve për Pagesa, telefon, dieta, karburant, honorare për komisionet Fondi i shpenzimeve për udhëtime të delegacioneve parlamentare arrin në 16 milion lekë

Deputetët pretendojnë se Shqipëria momentalisht ndodhet pa kufij, por kufijtë e Shqipërisë, detarë dhe tokësorë, janë përcaktuar vite më parë dhe janë të shënuar në arkivat ndërkombëtare dhe ligjet e shteteve fqinje

Rajmonda Bulku: Merre dhe shikoje CV e vajzës time dhe të thuash faleminderit që e kemi vënë aty, sepse janë shumë të mirë. Nuk ka asnjë të keqe sepse nuk ka vjedhur, as mashtruar, e bën shumë mirë punën e saj.

Opozita e dënoi publikisht ligjin, por nuk kundërshtoi miratimin