Manjola Tershana

Familjarët e viktimave dhe sindikatat e minatorëve ankohen se autoritetet po fajësojnë viktimat për aksidentet vdekjeprurëse në miniera, duke shmangur përgjegjësitë penale të kompanive.

Shkollat publike në Tiranë janë bërë gjithnjë e më shumë të varura në “kontributet” e vazhdueshme të mbledhura nga prindërit, të cilat familjet kanë frikë të mos i paguajnë.