Marc Lüpke/Bahri Cani

Me 10 maj 1933 u dogjën me dhjetëra mijëra libra në Gjermani. Ishin studentët dhe një pjesë e profesorëve ata të cilët po përpiqeshin të "spastronin shpirtin gjerman".