Mark Brunga

Në ankandin ndërkombëtar, online, u vu në shitje një paketë cigaresh të forta me emrin Vora. Kutia ishte e mbushur dhe e pahapur. Mbi 75 vjet e ruajtur në Gjermani. Daton që nga koha e Mbretërisë Shqiptare.

E quajnë Konstandin Ropi, por pakkush e di se është heroi i letrarizuar i filmit “Partizani i vogël Velo”

Vrasje apo vetëvrasje!? Ky është dyshimi që kanë ngritur hetuesit e prokurorisë dhe policisë së qarkut Durrës si dhe agjentët e Shërbimit Informativë Shtetëror në lidhje me vdekjen e drejtorit të kundërzbulimit, zv/drejtori i SHISH-it në qarkun e Durresit