Mimoza Cika-Kelmendi

Në prag të 80-vjetorit të lindjes se shkrimtarit  Ismail Kadare

Në fundjavë (15.06) në Këln ishte i ftuar shkrimtari Ismail Kadare i shoqëruar nga bashkëshortja e tij dhe shkrimtarja e njohur Helena Kadare. Kadare foli ndër të tjera për raportin Shqipëri - Europë - Perandori osmane.