Mitro Çela

Nuk mund ta zbutësh krizën ekonomike duke ëndërruar për një plan “Marshall”. Duhet punë. Duhet fantazi. Duhen ide që pasuritë e vendit të përdoren në interes të sovranit.

Fati desh që unë, si demokrat i sahateve të para, ta nxij zhapën (pas të 60-ave, lëkura transformohet në zhapë) dhe të laj “mëkatet” në plazhet e detit Marmara.

Parlamenti shqiptar radhitet i pari në Europë për numrin e deputetëve miliarderë. Ka ministra që e nisin punën me pasuri normale dhe largohen nga kolltuku me pasuri përrallore.