Monda

Mbi dramën e bojkotit të dramës "Shën Mëria e Beratit"

Dy vjet pas ngjarjeve tragjike të 21 janarit 2011, Fryma e Re Demokratike deklaron se kjo ditë mbetet në memorien tonë shtetërore e publike, si një datë e dhimbshme dhe tragjike, një simbol i denigrimit të politikës së arsyeshme dhe i konfliktit të ashpër dhe pa sens midis dy partive të vjetra politike.

150 milione teleshikues te "Sulejmanit te Madherishem" duhet te ndihen te tronditur nga deklaratat e Erdoganit per ta cuar Sulejmanin te Gjyqesori.  Sipas Erdoganit, Kanuni Sulltan Sulejman s'merrej me gili-vili sepse "ishte 30 vjet maje kalit".

Minoritetet që s'janë minoritete, çështje sociale, kush është pronari i Grand Canyon dhe kuriozitete të tjera

"Arti Modern, armë e Agjencisë Qëndrore së Inteligjencës"