Nate Tabak

Lufta kundër marijuanës në Shqipëri ka shkaktuar efekte anësore në Kosovë, ku përdoruesit kanë filluar ta përdorin më pak dhe të eksplorojnë narkotikë të tjerë që u shkaktojnë të njëjtin efekt.

Policët në Holandë shpresojnë që qytetarët e këtij vendi të përdorin në celuluarët e tyre një nga dy aplikacionet për krimininelët në kërkim. Njëri prej këtyre aplikacioneve është ndërtuar nga të rinjtë kosovarë