Nebih Maxhuni

Tenderin 500 mijë eurosh për asgjësim të ilaçeve me afat të skaduar, e ka fituar kompania e Shpend Aganit, djalit të axhës së Ministrit Ferid Agani. Kompania KMI ka dy punëtorë, kapital 25 mijë euro dhe aktivitet kryesor ka riciklimin e metalit e skrapit