Neritan Gjergo

Fatura e ujit do t’i kushtojë një familjeje në Tiranë 8 mijë lekë më shumë se një vit më parë. Nga muaji shkurt, 220 mijë familje do të paguajnë tri taksa shtesë, përpos asaj të ujit. Bizneset kundër pagimit edhe për NIPT-et sekondare.

Qytetarët kërkojnë që shteti të mbajë përgjegjësi teksa paguajnë pasaportat e “pavlefshme”. Skandali me dokumentet e identifikimit të 150 mijë personave, u heq nga portofoli 7500 lekë dhe shumë kohë.