Noam Chomsky

SHBA-ja? Dje ka qenë më kriminale se Japonia, sot është më e rrezikshme se Kina. Alarmi ndaj së cilës është një përrallë. Flet Noam Chomsky, intelektuali “anti” dhe guruja i të majtës amerikane e asaj botërore.