Ola Mitre

Sipas këtij shkrimi, flitet për brezin e lindur në vitet 40-50, dhe fëmijërine e tyre të kaluar në vitet 55-65. Nëse u referohemi shifrave te INSTAT, i bie te jene ne depresion rreth 80 mije vete. Rimbursohen barnat e depresionit?

Një panair krejt i veçantë, si për mënyrën e organizimit, ashtu dhe për faktin që zhvillohet në 100-vjetorin e Pavarësisë

Zv.ministria, Nora Malaj sqaron se po punohet në lidhje me futjen e temave, ndërsa bën të ditur se nuk do të ketë një lëndë të veçantë në lidhje me këtë kategori shoqërore, por vetëm orë të hapura dhe tema të veçanta.