Osama Diab

Qeveria e re e Egjiptit është shumë e lumtur të lejojë miliarderët e dënuar të epokës së Mubarakut të kthehen në shtëpi dhe me krenari të plotë. Disa po synojnë të paguajnë që të fitojnë rrëzimin e akuzave