PPNEA

Prestigjozia THE GUARDIAN realizoi nje reportazh ne Ballkan me fokus arinjtë e egër, te cilet ende shfrytëzohen në Evropën qendrore; atyre u merren të vegjëlit nga nenat arusha dhe shpesh mbahen në kushte të renda. Reporteri Patrick Barkham udhëtoi për në Kosovë, ku fondacioni "Katër putrat" ka mbajtur dhe shpëtuar kafshët nga kafazet dhe restorantet ku mbahen si argëtim për te ftuarit. Ata tani janë duke u kujdesur te gjejnë për arinjtë një vend më të mirë, me shpresën e rehabilitimin te tyre fizik, mendor dhe shendetesor.