Rexhax

Nga ky realitet i mbushur me politikane te prodhuar nga ngjarje te jashtezakonshme do ta kemi te veshtire te ecim dhe zhvillohemi ne gjendje normale dhe te zakonshme

"Qeni që leh nuk të ha" madje nëse atë arrin ta lidhesh dhe ta ushqesh mirë, ai as nuk do të leh.

shembja

Në një Shqipëri ku festohet shumë shpesh me dhe pa arsye, u festua madhërisht edhe shembja e bustit.

Do doja të isha atje para 99 vitesh mes njerëzish që thurrnin ëndrra për Shqipërinë e pas 99 viteve, por ja jam këtu në Shqipërinë që askush para 99 viteve nuk e ëndërronte.