Rozeta Rapushi

Sa i kushton Shqipërisë pastërtia dhe zhveshja nga mbeturinat. Çfarë po bëhet për një mjedis të pastër, nga edukimi qytetar tek grupet e punës dhe projektet e rehabilitimit të zonave turistike.

Çfarë ndryshimesh sjell ndarja e re territoriale sipas projekteve të propozuara. Postet që krijohen dhe ato që bëhen inekzistente. Mundësitë për t’u realizuar para zgjedhjeve lokale 2015 dhe domosdoshmëria e konsensusit politik

Arsyet që çuan në pezullimin e ndërtimit të Bulevardit të Ri të kryeqytetit. Lufta bashki-qeveri, pretendimet e pronarëve që do të shpronësohen, pasaktësitë në vlerësimin dhe regjistrimin e pronave dhe fondet e pamjaftueshme të shtetit