Sali Berisha

Nga konventa e PD-se vetem për fermerët

Kushdo që konsideron investimin në energji të rinovueshme, unë i kërkoj ta konsideroj Shqipërinë, që është një Norvegji e vogël në Ballkan. Kur fluturoni sipër vendin tim, gjëja e parë që të vjen në mendje është Zvicra pranë detit.

Në këtë kuadër të nisë ndërtimi i parlamentit dhe i stadiumit. Vepra më e madhe e këtij 4 vjeçari, tuneli Tiranë – Elbasan, dëshmi e Shqipërisë 100 vjeçare. Të gjitha projektet dixhitale, Shqipëria dixhitale duhet të jetë Shqipëria 100 vjeçare