Seera Marston

Ndryshimi politik i 1991-it prej shumëkujt përshkruhet si 'ardhja e demokracisë', por perceptimi i përmirësimeve në vend është i vogël, dhe akoma më i vogël është ndikimi i shqiptarëve në mënyrën sesi qeveriset vendi. Çfarë pra kuptojnë ata me demokraci?