Shinasi Rama

Në listat e kandidatëve për deputetë kishte kushërinj, krushq, kunetër, shumë spiunë, sambistë, policë, doganierë e hetues, ndërtues, bodigardë dhe trafikantë.

Dhëndri i Berishës ka dhënë një intervistë për rolin e tij në grevën e urisë së fillim viteve ’90. Mes të tjerave Jamarbër Malltezi tregon se si u dënua se ishte shprehur se “nuk ka më djathë”.

Intervistë me Shinasi Ramën