Shpresa Mezini

Rrugëtimi i dhimbshëm i 27-vjeçares që punon si vullnetare me fëmijët që nuk dëgjojnë

Paradite shkon në shkollë, në mesditë lyp tek “21”-shi

Lame: Në dokument mungon firma e kryetarit dhe vula e bashkisë