Shvejk

Ndërkohë që qeveria e re ka filluar me dorë të fortë ndëshkimin ndaj akteve korruptive ndaj pjesës të ulët të administratës në media kanë filluar të qarkullojn disa foto ku ish Ministria e Integrimin, njëkohësisht dhe ish zëdhënësia e qeverisë Berisha në tetë vite shihet që tani në opozitë ka një makinë Jaguar FX i cili llogaritet të kushtojë rreth 80.000 euro.