Sokol Çobo

Relacioni arkitektonik. Inxhinierët: Këndi është paralel dhe ka lidhje me “Grand Kafe”, hapësirë e rezervuar për prindërit për të pirë kafe apo të lexojnë gazeta teksa kontrollojnë fëmijët .

Ligji që u miratua pak ditë më parë përjashton ministrat, deputetët, anëtarët e Gjykatës së Lartë dhe të Kushtetueses!

Rrëfimi i Erald Bishës në gjykatë. Dëshmon edhe Zydi Dajti: Garda tejkaloi kompetencat

Familja Deliu, me pesë të vrarë, duhet të paguajë 40 milionë lekë për të hapur gjyq

Pretenca e Gërdecit: Prokuroria lexon 130 nga 500 faqet e konkluzioneve për shpërthimin e 15 marsit 2008, ku vdiqën 26 persona.