Sonila Sand

Prokurori i Përgjithshëm i Shqipërisë, Adriatik Llalla, ndodhet për vizitë pune në Gjermani. Për DW ai flet për bashkëpunimin Shqipëri - Gjermani në fushën e drejtësisë dhe sfidat e prokurorisë në Shqipëri.