Stephen Marche

Paraardhesit tane do ta kishin te veshtire te perfytyronin jo vetem mrekulline e te udhetuarit me avion apo te te folurit ne telefon, por dhe te te qenit kaq shume te vetmuar dhe te izoluar, ani pse gjithnje e me te aksesueshem.