Vasil Kureta

Kur Putini u njoh me deklaratën e Obamës dhe Kamerunit pas samitit të fundit të NATO-s, ku shprehej vendosmëria e zbatimit të Art. 5 për vetëmbrojtjen kolektive, ironizoi hidhur në formën: A jeni gati e të përgatitur të vdisni për Letoninë e Estoninë?